en kvinne Maria
Jeg er Maria, 42 år gammel.
Jeg er en kvinne på utkikk etter en mann.
Jeg bor i Zurich, Sveits.
Om meg: [vis originaltekst]
Leter etter mariage
“ Hei im maria veldig lett går kvinner Mor av tre barn 20 11 år gammel, jeg. M morsomt, im her for å finne min halvdel fordi jeg tror alle fortjener å være lykkelige i livet, forelsket, å leve et fint liv med ærlighet, tillit. ”
Om min foretrukne datingpartner: [vis originaltekst]
“ Vennligst ikke løgner. Ingen pervers hvis du er ute etter en relatioschip base på mariage og har følelsen av humor, respestful, noen som vet hvordan å overraske sin kone og jeg vil ha noen som respekterer meg og mine barn hvis du er klar til å gifte deg eller å gifte deg basert på ærlighet tillit er du velkommen. ”
Jeg foretrekker at du er35 - 62 år gammel.
Jeg er her for å prøve online dating, starte et forhold og se etter en mulig partner for ekteskap.
Mine favorittmåter å tilbringe tid på er å gå på baren og klubber, møte venner, høre på musikk, tilbringe tid på internett, sportslige aktiviteter, se på TV og film, tilbringe tid hjemme, reise og besøke nye steder, besøke kaféer og restauranter, matlaging og forberede mat, dra på stranda og tilbringe tid med familien.
Slik er jeg: Blandet, hudfargen min er moderat brun. Kroppstypen er slank, høyden er 173 cm og vekta mi er mellom 60 og 64 kg. Håret mitt er langt og svart. Øynene mine er brune.
Jeg er skilt.
Jeg har3 barn.

Jeg har aldri røykt.
Stjernetegnet mitt er Væren.
Religionen min er annen kristen.
Mitt utdanningsnivå er videregående skole.
Jeg forstår og snakker Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk.