en kvinne Bruna
en kvinne Bruna
en kvinne Bruna
en kvinne Bruna
Jeg er Bruna, 21 år gammel.
Jeg er en kvinne på utkikk etter en mann.
Jeg bor i Sorocaba, Brasil.
Om meg: [vis originaltekst]
Bruna
“ Sorocaba, 2,1 tvilling 1,65 / 50kg Mamma guillaume 1 år og 6 måneder oppfordrer // @brunats_g som folk som tar meg fra virkeligheten. Leter du etter noen til å ta livet på best mulig måte. Jeg elsker naturen, eventyr camping fotturer reiser, adrenalin, drøm i å vite hele verden og nye kulturer. ”
Om min foretrukne datingpartner: [vis originaltekst]
“ En person som aksepterer min sønn i første omgang, ikke søker en far bare å akseptere, en munter ansikt, moro som liker de samme tingene som meg, som er venn til de gode og dårlige tider også, noen som ikke gir opp etter erobringen, jeg vet ikke så mye å si la oss snakke og møte og q Gud villig hahaha. ”
Jeg foretrekker at du er18 - 29 år gammel.
Jeg er her for å prøve online dating, starte et vennskap, starte et forhold, se etter en mulig partner for ekteskap og ha det gøy.
Mine favorittmåter å tilbringe tid på er å høre på musikk, tilbringe tid på internett, være utendørs og i naturen, sportslige aktiviteter, se på TV og film, tilbringe tid hjemme, reise og besøke nye steder, besøke kaféer og restauranter, matlaging og forberede mat, dra på stranda og tilbringe tid med familien.
Slik er jeg: Hudfargen min er hvit til lys brun. Kroppstypen er slank, høyden er 165 cm og vekta mi er mellom 50 og 54 kg. Håret mitt er til skuldrene og brunt. Øynene mine er brune.
Jeg er singel / enslig.
Mine tanker om flytting er at jeg er villig til å flytte til et annet land.
Jeg trener veldig ofte.
Jeg harett barn.

Jeg ønsker å få ett barn til.

Jeg har aldri røykt.

Jeg drikker sjelden.
Stjernetegnet mitt er Tvillingene.
Religionen min er ikke-religiøs.
Mitt utdanningsnivå er videregående skole.
Jeg forstår og snakker Portugisisk.
Tilgjengelig kontaktinfo Email Facebook Mobilnummer WhatsApp
Kjøp denne kontaktinformasjonen