Rê Sitra

Bli med gratis nå
+ -
+
en kvinne Rê Sitra
en kvinne Rê Sitra
en kvinne Rê Sitra
Jeg er Rê Sitra, 38 år gammel.
Jeg er en kvinne på utkikk etter en mann.
Jeg bor i Rio de Janeiro, Brasil.
Om meg: [vis originaltekst]
Jeg ønsker å være lykkelig!
“ Libran og Therion fan !! På fritiden, gal! professor i historie, filosofi lover, litteratur, okkultisme, foto, anime, tokusatsu! Og nå ............ syklist! Jeg liker ikke alkohol, sigaretter. Jeg liker filmer, heavy metal-show, gjøre stier, besøke museer. Jeg elsker å lytte til foretrukket musikk, heavy metal og symfonisk metall og andre metall sjangere. ”
Om min foretrukne datingpartner: [vis originaltekst]
“ Intellektuell, lærd som spiller dataspill, se filmer og sykle med meg og gjøre spor også! Hvem liker heavy metal, hard rock og kort tokusatsus!. ”
Jeg foretrekker at du er25 - 45 år gammel.
Jeg er her for å prøve online dating, starte et forhold og se etter en mulig partner for ekteskap.
Mine favorittmåter å tilbringe tid på er å lese bøker, møte venner, høre på musikk, tilbringe tid på internett, være utendørs og i naturen, sportslige aktiviteter, se på TV og film, tilbringe tid hjemme, reise og besøke nye steder, besøke kaféer og restauranter og matlaging og forberede mat.
Slik er jeg: Latinamerikansk - Sentral og Sør-Amerika, hudfargen min er moderat brun. Kroppstypen er gjennomsnittlig, høyden er 168 cm og vekta mi er mellom 85 og 89 kg. Håret mitt er til skuldrene og mørkebrunt. Øynene mine er mørkebrune.
Jeg er singel / enslig.
Mitt utdanningsnivå er bachelor eller tilsvarende.
Yrket mitt er utdanning.
Tilgjengelig kontaktinfo Email Mobilnummer
Kjøp denne kontaktinformasjonen