Criativosedutor

en kvinne Criativosedutor
en kvinne Criativosedutor
en kvinne Criativosedutor
en kvinne Criativosedutor
Jeg er Criativosedutor, 42 år gammel.
Jeg er en mann på utkikk etter en kvinne.
Jeg bor i Niterói, Brasil.
Om meg:
Seja bem vinda,adorei te ver aqui
“ Sou tranquilo,adoro esportes,ler,cinema,praia,namorar,nadar,admiro e sou uma pessoa inteligente,gosto de conversar(sobre qualquer assunto,mesmo que não domine expresso minha opinião),oque quiserem saber mais,é só me perguntar ” [Oversett til Norsk ]
Om min foretrukne datingpartner:
“ Romantica,atrevida,inteligente,perspicaz,e com espírito aventureiro,que goste ao menos de coisas parecidas com as minhas preferências. ” [Oversett til Norsk ]
Jeg foretrekker at du er24 - 58 år gammel.
Jeg er her for å prøve online dating, starte et vennskap, starte et forhold, se etter en mulig partner for ekteskap, ha det gøy og se hva som skjer.
Mine favorittmåter å tilbringe tid på er å lese bøker, høre på musikk, tilbringe tid på internett, være utendørs og i naturen, sportslige aktiviteter, se på TV og film, tilbringe tid hjemme, reise og besøke nye steder, matlaging og forberede mat, dra på stranda og tilbringe tid med familien.
Slik er jeg: Kaukasisk (hvit), hudfargen min er lys, blek hvit. Kroppstypen er atletisk, høyden er 170 cm og vekta mi er mellom 65 og 69 kg. Øynene mine er brune.
Jeg er skilt.
Mine tanker om flytting er at jeg er usikker på dette med flytting.
Jeg haringen barn.
Stjernetegnet mitt er Skytten.
Religionen min er ikke-religiøs.
Mitt utdanningsnivå er videregående skole.
Jeg forstår og snakker Engelsk, Tysk, Italiensk, Portugisisk.